à la carte

Ristorante_Belvedere_Sorrento_ristorante_a_sorrento_foto_menu_a_la_carte

Ecco Alcuni Piatti del Menu


Gli Antipasti

Hors d'Oeuvres


•Zeppola di astice in tempura con salsa acidula e agrodolce

Rock lobster fried in Japanese tempura with sweet and sour sauce


•Battuto di gamberi rossi di Mazara marinato agli agrumi

Mazara’s chopped shrimps carpaccio marinated in orange and lemon juice


I Primi Piatti

Frist Courses


•Vialone nano agli scampi e profumo di limone

“vialone nano” risotto with langoustines and scent of lemon


•Spaghetti di Gragnano con vongole veraci e zucchine

Spaghetti with clams and fried courgettes


I Secondi Piatti

Main Courses


•Dentice locale in crosta di pane alle erbe e bouquet di verdure estive

Oven baked sea bream slice in herbs crust and summer vegetables


•Calamari, gamberetti ed ortaggi in frittura croccante con emulsione di barbabietola

Calamari, shrimps and vegetables fried in Japanese tempura with a beetroot dressing


I Desserts

The Desserts


•Concerto ai limoni di pergola Sorrentina…

Lemon symphony ...


•Sfogliatella “Santa Rosa”

Puff pastry “sfogliatella” with custard cream and wild cherries


Clicca qui per vedere il menu completo à la carte


*    Waiting time 20 minutes