à la carte

Ristorante_Belvedere_Sorrento_ristorante_a_sorrento_foto_menu_a_la_carte

Ecco Alcuni Piatti del Menu


Gli Antipasti

Hors d'Oeuvres


•Zeppola di astice in tempura con salsa acidula e agrodolce

Rock lobster fried in Japanese tempura with sweet and sour sauce


•Battuto di gamberi rossi di Mazara marinato agli agrumi

Mazara’s chopped shrimps carpaccio marinated in orange and lemon juice


I Primi Piatti

Frist Courses


•Vialone nano con cacio, pepe di Sichuan e porcini

“vialone nano” risotto with cheese, Sichuan pepper and porcini mushrooms


•Mezzo pacchero al ragù di gallinella di mare

Large macaroni with gurnard ragout


I Secondi Piatti

Main Courses


•Pavé di boccadoro su letto di cous cous mediterraneo

Seared sea bass fillet on a bed of Mediterranean cous cous


•Calamari, gamberetti ed ortaggi in frittura croccante con emulsione di barbabietola

Calamari, shrimps and vegetables fried in Japanese tempura with a beetroot dressing


I Desserts

The Desserts


•La classica delizia al limone di pergola sorrentina

Traditional Sorrentine lemon “ delizia”


•Sfogliatella “Santa Rosa”

Puff pastry “sfogliatella” with custard cream and wild cherries


Clicca qui per vedere il menu completo à la carte


*    Waiting time 20 minutes